PANTHER

ESSENTIAL de PANTHER is een volledige graanvrije maaltijd voor katten, op maat gemaakt voor drie unieke levensstijlen en stadia. Alsjeblieft lees verder, de PANTHER is misschien precies wat jij en je kat zijn op zoek naar het ontsluiten van het volledige potentieel van het leven. En dat is precies wat we hier bij ESSENTIALS proberen te doen voor elke en iedereen aan wie we met trots onze maaltijden mogen serveren.

01: Gesteriliseerde/gecastreerde katten
Ons recept “de PANTHER” is ontwikkeld met het doel van het helpen handhaven van een optimaal urine-pH-bereik ter ondersteuning van gezondheid van de urinewegen. Dit is vooral belangrijk als de kat is gesteriliseerd. Gesteriliseerd worden kan ook leiden tot een verhoogde eetlust en/of een veranderde stofwisseling aangepakt, kan leiden tot overgewicht bij de kat. De PAN THER is gemaakt met deze situaties in gedachten. Raadpleeg altijd een dierenarts als uw kat last heeft van terugkerende urinewegproblemen.

02: Binnen/Inactief/Gewichtsverlies
Een binnenkat zijn is niet per se synoniem met gewichtsproblemen. Verre van. Maar als een levensstijl met weinig activiteit leidt tot extra gewicht, of er is behoefte aan een afslankdieet, de PANTHER is onze oplossing voor u. De PANTHER is vetarmer dan de JAGUAR en bevat ingrediënten gericht op een optimaal leven, waaronder bietenpulp en cellu los ter ondersteuning van het verminderen van haarballen.

03: Oudere/Senior Katten (7+ jaar)
Naarmate de jaren vorderen, beginnen sommige voedingsbehoeften te wijzigen. Als vuistregel raden we u ten zeerste aan om:
blijf onze ongelooflijk populaire JAGUAR serveren tot aan het punt in het leven waarop uw kat teveel lijkt aan te komen gewicht. De PANTHER zorgt ervoor dat er minder calorieën worden geconsumeerd en de toegevoegde L-Carnitine helpt bij de vertering van vetten en ondersteunt deze overgang naar een meer zittende levensstijl.
Ongeacht de levensstijl van uw kat en de levensfase als het zover is, zal hij of zij genieten van het feit dat elke brok gemaakt is van een overvloed aan heerlijke zeevruchten. De PAN THER is alles wat je van ESSENTIALS mag verwachten.

De maaltijd is graan en -glutenvrij.

HET RECEPT SAMENSTELLING
Vers bereide zalm en witvis, gedroogde zalm, koolvis en haring, ESSENTIAL de OMEGA 3 OLIE, aardappel, doperwten, linzen, kikkererwten, cellulose, bietenvezels, leverjus, mineralen, vitamines, fructo-oligosachariden, mannanoligosachariden, glucosamine, chondroïtinesulfaat, gedroogde cranberry, yucca-extract.
Toevoegingen per kg: Vitaminen: Vitamine A 25.000 IE, vitamine D3 1.730 IE, vitamine E 255 IE. Provitaminen: Taurine 2.000 mg, L-Carnitine 2.000 mg. Sporenelementen: zink (zinksulfaat-monohydraat) 96 mg, ijzer (ijzer (II) sulfaat-monohydraat) 72 mg, mangaan (mangaan-sulfaat-monohydraat) 29 mg, koper (kopper (II) sulfaat-pentahydraat) 10 mg, jodium (kalium-jodide) 3,7 mg. Aminozuren: Methionine 2000 mg, Lysine 500 mg. Met natuurlijk bewaarmiddel (rozemarijn) en natuurlijke antioxidanten. Verordening (EG) nr.
Zalm & witvis 70 % (waarvan vers 30% als % van het totale recept)
Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 30%
Eiwit 44,0%, vet 12,0%, waarvan Omega-3 3,4%, waarvan Omega-6 0,9%, mineralen/ruwe as 8,5%, vocht 5,0% , vezel 4,5%, kalium 1,9%, fosfor 1,5%,glucosamine 0,018% , chondroïtine 0,012% Kcal/Kg 3.770
[foundry_call_to_action_block url=”https://essentialfoodsbenelux.nl/product/panther-gesteriliseerd-senior-overgewicht/” button_text=”Nu kopen”]